onsdag 18 juli 2012

Turkiet del 4-Vita turken och svarta svensken

Måndag morgon!!

Båttur står på schemat. Vi har turen att bli medbjudna på en mer privat tur än "vanliga" turister får. Varje dag går det iväg stora piratskepp med hög discomusik, fullproppade med människor som är fulla. Men vi behövde inte åka en sådan för att komma ut på havet i en båt (som vi absolut ville göra någon gång på vår semester i Turkiet). Underbara tjejerna Camilla och Kristina bjöd med oss på den båttur de skulle åka.

Så vi klev upp flera timmar tidigare än dagarna innan. Inte så jobbigt att kliva upp dock när man vet att man ska ligga i solen på en båt hela dagen. Den enda ansträngningen skulle vara att kliva ner från båten och i havet för att ligga och guppa i vågorna eller föra handen mot munnen för att få i sig lite mat =)

Båten guppade iväg och där låg jag, i gassande sol, varma vindar och trevligt sällskap.

Dagen fylldes med idel härliga känslor. Per höll sig i skuggan och täckte sin brända rygg med en sjal han lånade av Kristina. Det fanns personer med på båten som definitivt inte hade hållt sig i skuggan den senaste tiden. Lyckades fånga en bild på en av dem tillsammans med Pivar. När de stod bredvid varandra var det många skratt som hördes. Vita turken och svarta svensken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar